sledgehammer

Produse
Filosofia produsului
Video
Poze
Parteneri
Evenimente

Filosofia produsului


Skibiking-ul este mult mai apropiat de natura decat multe alte sporturi de iarna. Sa urci pe munte cu prietenii, sa te relexezi in cabina si sa savurezi frumoasele coborari pe pista sau prin zapada proaspat ninsa. Acesta a fost motivul principal al dezvoltarii acestui proiect.

Conceptul de „Freeride" vine de sportul de „Mountainbike” care a dus la dezvoltarea ‚ „Skibike Sledgehammer”.Proiectantul Gregor Schuster spune: „ Pasiunea mea a fost intotdeauna Mountainbike-ul, în special, de Freeride - de a pedala departe de rutele populate în peisaje frumoase in conditii uneori extreme”.

Chiar şi în timpul iernii, am vrut să ma bucur de placerea de a merge cu bicicleta si să traversez munţi dar in schimb mă plictiseam in fata consolei de jocuri. Dar ce să faci atunci când ninge si zapada acopera rutele tale favorite ? Acest lucru a dus la primele tentative de Skibike-uri cu kituri de conversie şi alte lucruri montate pe cadre de biciclete. Acestea au fost nesigure, si fabricarea lor a dus la mountainbike-uri deteriorate şi o mulţime de timp investit. Cu toate acestea, a fost distractiv! Atât de mult încât imediat am modificat, taiat, sudat si asa am realizat un cadru propriu. Geometria cadrului a fost mult mai buna ceea ce a dus la rezultate excelente pe zapada, mult diferite de cele obtinute cu acele surogate de skibike-uri incercate anterior. Decizia dupa acest succes a fost clara: toti ar trebui sa se bucure si sa-si permita acest sport.
Prin urmare, pentru ca acest sport sa fie accesibil tuturor am produs aceste skibike-uri intr-un numar mare cu scopul de a putea oferi preturi mici. Acest lucru a fost prompt acceptat de catre clienţi. Peste 500 de Skibike-uri vândute în Europa, fără nici un singur client nemulţumit vorbesc de la sine.
Peste 90% din skibike-urile Sledgehammer vandute sunt folosite pe partii de ski. In concordanta cu experienta noastra trebuie sa spunem ca Skibike-urile se folosesc in anumite limite la fel ca si alte produse similare. In cazul in care devine abrupt si se trece pe partii peste nivelul mediu (partii rosii), skibike-ul nu mai este asa distractiv. Senzatia e similara cu coborarea cu snowboard-ul pe partii abrupte si inghetate. Sunt multe piste de ski care sunt mai putin abrupte, si prin urmare nu sunt atat de aglomerate de schiori si snowboarderi deoarece acestea nu ofera actiune suficienta pentru ei. Exact aceste locuri sunt perfecte pentru a te bucura de skibike.

Skibiking-ul este menit sa largeasca gama sporturilor de iarna si nu trebuie vazut ca o inlocuire a schiului.
Skibiking-ul este mai apropiat de natura si ofera mai multa actiune decat tot ce stiu pana acum.

Incercati-l!!!!!!

©2011,Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii